• Общи условия

    Общи условия за ползване на сайта и пазаруване on line

    Настоящият документ урежда общите условия, съгласно които "РФИД България" ЕООД предоставя услуги на потребителите си посредством интернет магазина www.rfid.bg.

    Използването на услугите от този сайт означава, че потребителят се е запознал с общите правила и е съгласен с тях. Ако не сте съгласни с Общите условия, моля не използвайте този сайт.

    1. Всяка стока има основни характеристики, които са изписани подробно в страницата за представяне на съответния продукт. Стоките могат да бъдат търсени и сортирани по различни показатели, които предлага класификацията на сайта.

    2. Цената на всеки отделен продукт е изписана на страницата, описваща характеристиките на съответната стока и важи за 1 брой. Всички посочени цени са БЕЗ включен ДДС.

    3. Стойността на транспортните разходи за доставка НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките.

    4. Начините за доставка на поръчаните стоки са подробно описани в раздел "Доставка и методи на плащане".

    5. Всеки потребител има право да се откаже от поръчаните от този електронен магазин стоки в рамките на 7 (седем) работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В случай, че клиентът иска да върне стоката, същата трябва да не е ползвана и да е с ненарушена опаковка. Стоката се изпраща обратно заедно със заявление за отказ на адреса на изпращача: "РФИД България" ЕООД, гр. София 1113, ул.Чарлз Дарвин 25, бл.2, офис 2. "РФИД България" ЕООД се задължава да възстанови платените от потребителя суми в срок до 10 (десет) работни дни, считано от датата, на която е получил отказаната стока. Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя.

    6. Собственик и създател на този интернет сайт е "РФИД България" ЕООД. Всеки потребител има право да разглежда цялата информация, която е публикувана само за лична употреба, с нетърговска цел. Не се разрешава копирането на материали (текстове, снимки, технически характеристики и др.) за каквато и да била търговска цел. Употребата на публикуваната информация в други сайтове е забранена.

    7. Всички използвани имена, лога и символи на стоки, публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

    8. Този интернет магазин дава възможност потребителите да публикуват коментари. Отговорността за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителя, публикувал информацията. "РФИД България" ЕООД си запазва правото да изтрива мнения, които не са по темата.